ГХГ затваря за посещения от понеделник, издаването на удостоверения за износ продължава

Градската художествена галерия затваря за посетители всички постоянни и временни експозиции и в тях няма да се допускат външни лица. Това ще се случи от понеделник, като част от общите мерки в страната, свързани с епидемията от коронавирус. Пловдивчани и гостите на града ще могат да посещават изложбите отново на 31 март.

Ще продължи да работи с граждани само Комисията за издаване на удостоверения за износ на художествени произведения. Тя ще извършва дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки. Приемните часове остават, както и досега: вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Мястото също е без промяна: Зали за временни експозиции на ул. „Княз Александър I“№15.  Телефон за връзка с Комисията в посочените часове: 032 62 52 21.

Откритите вече изложби в две от сградите на Галерията ще могат да се видят отново от 1 април, срокът на провеждането им ще бъде удължен с броя на дните, за които са били затворени за публика.

Изложбата „Без герои“ на Севдалина Кочевска и Петър Кочевски в Изложбена зала „2019“ ще продължи до 10.04.2021 г.  [Не]реалност – 14 -то издание на АРТ ПОЗИТИВ в Галерия „Капана“ ще продължи до 18.04.2021 г.

Вашият коментар