Антонио Бандерас в новия филм на Педро Алмодовар „Кожата, в която живея” довечера в програмата на Киномания

Днес от 18:30 часа ще имаме възможност да се насладим на поредния шедьовър на Педро Алмодовар. Неговите филми му носят редица награди, а „Всичко за майка ми“ и „Говори с нея“ получават два Оскара и един Златен Глобус. Премиерата на новия му филм ,,Кожата, в която живея” се състоя на филмовия фестивал в Кан тази година.

След като хирургът Робърт Ледгард губи съпругата и дъщеря си, той се оттегля в своята къща в покрайнините, където прави опити да модифицира човешката кожа, така че тя да не може да изгаря. Но опитите не се правят само върху мишки, докторът си има и пленница, изиграна от Елена Аная. Филмът е базиран върху мотиви от романа „Тарантула“ на Тиери Жонке.

Драматичният трилър има оценка 7.7 от IMDb.
Може да го гледате и в сряда от 20:45 часа.


Шпионският трилър ,,Неуредени сметки”
не е по оригинален сценарий, а римейк на израелска драма от 2007. Действието се развива малко след Втората Световна Война. Израелската разузнавателна агенция Мосад изпраща трима свои агенти в Източен Берлин, за да заловят и убият криминално проявен нацист. Мислят, че са изпълнили мисията си, но 30 години по-късно той се появява жив в Украйна.
Оценка 7.1 от IMDb.
Прожекцията е от 20:45 часа.
{youtube}RFp28r9sqUw{/youtube}

mediacafe.bg
– Надина Чолакова

За автора