Да помогнем на Дани, като отидем да танцуване

Пловдивчани ще докажат своята съпричастност за пореден път, помагайки на 18 – годишния Дани от София, който се бори с тежкото заболяване левкемия. За лечението на борбения младеж е необходимо да се събере сумата от 216 724 евро за да се осъществи костно – мозъчната трансплантация в Германия, Хамбург. Родителите на момчето правят всичко по силите си и будят интерес към състрадателната си ситуация, участвайки в редица телевизионни предавания и кампанията за набиране на средства, която продължава от известно време.
Показателите на Дани са много занижени и родителите се притесняват да не стане прекалено късно. Дани от своя страна е изключително силен и детерминиран да оздравее. Борбеният му характер не му позволява да губи надежда, но се нуждае от нашата помощ.
Интеракт, E-booking Dj Agency и Club Chervilo Пловдив, както и медийната подкрепа на Plovdivclubs.com ще съберат най- добрите Dj- и на България зад пулта в името на една добра кауза! Датата на събитието е 15 март, а призива е към всички, които се чувстват поне малко състрадателни или са решили, че им трябва малко добра карма, то тогава това е начина. Организаторите умишлено слагат началото на събитието от 19 часа до 22 часа, като канят всички както пълнолетни, така и непълнолетни на няколко часа уникални музикални ритми от най- добрите Dj- и на България и екипа им от талантливи артисти.
В началото на миналия месец Интеракт и ПТПИ организираха подобно събитие с цел набиране на средства за Наталия, като каузата пожъна голям успех и доброволците събраха 10 000лв. Идеята за идното събитие е същата, да има много забавление и танци и да завършим вечерта с добра и чиста съвест, че сме помогнали на по- нуждаещи се от нас.
Изпълнители на събитието ще са Pacho B, Dimo & Groove, Max & Danny, Marto Gavraili, Vasco C. Предварителната продажба на билетите започва от днес 01.03.12 в Music Shop Ellectrica /ул. Абаджийска 11 в капана/ на стойност 6 лв., а на мястото на събитието цената на билетите ще е 8 лв. Ако решите може да изпратите и sms на номер 17 777 с текст dms dani.

Дани е тук, силен и решителен, готов за битка. Нека всички ние бъдем негова войска.

mediacafe.bg
– Надя Глушкова

За автора