Джаз в Стария град с Петър Салчев и Диана Младенова

Джаз сцената в Пловдив се раздвижи с пълна сила. След успешните вечери в бар „Fabric“ през пролетта и 

„Конюшните на Царя” запретна ръкави да покаже най-доброто от джаза това лято. На 23-ти юни (четвъртък) от 21:00 часа, Петър Салчев ще покаже страстта си към дуетите и ще представи младата и талантлива Диана Младенова. След дуетите си с Хилда Казасян, Белослава, Мирослава Кацарова и Камелия Тодорова, днес певецът се впуска в музикален флирт с едно от новите лица на българската джаз сцена, споделиха от заведението над Пловдив за

mediacafe.bg.В програмата си ”DUETS”
те ще представят своите версии на едни от най-красивите джаз теми като: “Unforgettable”, “I’ve got you under my skin”, “Every time we say goodbye”, “The way you look tonight”, ще изпълнят песни на композиторите Гершуин, Хенри Манчини, Коул Портър, Жобим.   Очарованието и стила на Петър Салчев и Диана Младенова ще бъде допълнено от съпровода на класическото акустично джаз трио – Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (контрабас) и Младен Димитров (барабани). Повечето аранжименти в ”DUETS” са на Мирослав Турийски.


Концерът е част от поредицата
„Джаз в четвъртък”, която се провежда цяло лято на летни сцени „Конюшните на Царя” – всеки четвъртък, от 21 часа. Организатори на вечерите са Мирослав Турийски и летни сцени „Конюшните на Царя”, който се намира на едно романтично място в стария град. Принципът на провеждането е домакин да бъде триото на Мирослав Турийски, което кани различни гости – известни български музиканти.


Билетите са 5 лева
За повече информация 0888 77 24 22


mediacafe.bg

За автора