Elevation 2011 – съвети ОТ и ЗА фестивала


Elevation 2011
– музикалмият фестивал, който най-вероятно ще разтърси всичко, което мърда е почти в самото си начало. Това е различно рок събитие, което ще се проведе в България на 24 и 25 Юни в Разлог (събота и неделя), продуцирано от международни професионалисти, който ценят и искат да популяризират България като страна, която изобилства от красота, естествена природа и потенциал, казват в съобщение в сайта си организаторите.


„Наша цел е да утвърдим България като международно признат домакин за случването на мащабни събития за територията на Балканите, Източна и Централна Европа. Искаме да предоставим на феновете възможност да се наслаждават на повече модерна музика и многообразни възможности за преживявания на живо. Elevation 2011 ще обедини в едно цяло разнообразна публика от България и съседните страни, които да се забавляват заедно цели два дни (до ранните часове на третия ден), с богата програма от DJ-и , музиканти, групи, родни и световноизвестни изпълнители. Много други забавления и атракции (зона за екстремни спортове и други) ще бъдат неразделна част от фестивала, за да допринесат за едно непознато усещане и дух, неизживяни досега, както и, за да задоволят разнообразието от вкусове.“ пишат още в официалната си страницa от

Elevation.


Не забравяй, че Разлог
е планинска местност и температурите, особено вечер,  може да са по-ниски. Организаторите напомнят още, че условията на открито могат да предполагат както силно слънце, също така дъжд или вятър и дават някои ценни съвети, както и препоръки за товa какво трябва и какво не трябва да взимате със себе си.

Какво да нсоим:
Топли дрехи и обувки, дъждобран или яке, което може да те предпази от вятър и дъжд. Одеало за пикник или шалте. Шапка за слънце и очила. Спрей против насекоми и слънцезащитен спрей, челник или фенерче.

Какво да не носим:
Храна и напитки. Внасянето на напитки и храна в зоната на фестивала е забранено. Оръжия и ценни вещи. Професионални видео камери и фотоапарати. Забранява се достъпът на  домашни любимци, освен кучета водачи.
Снимки: Elevation 2011

mediacafe.bg

За автора