FISH с концерт на Античния театър през есента

Легендарният шотландски бард ще дойде в Пловдив на 21 септември тази година. В магическата атмосфера на Античния театър, ФИШ и неговата група ще представят най-големите хитове от соловата му кариера, както и класиките от епохата с MARILLION. Някои от тях ще бъдат изпълнени за пръв път със симфоничен оркестър.
Концертът на ФИШ с групата му и Оркестъра на Пловдивската филхармония ще открие второто издание на музикалния форум Sounds of The Ages. След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 миналата есен с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, билетите за който бяха тотално разпродадени, сега организаторите от Тангра Мега Рок отново обещават величествен звук и светлина.

“Първото издание на Sounds of The Ages вдигна летвата високо и сега ще продължим нагоре. Невероятно горди сме, че на 21 септември ще направим концерт именно на ФИШ. Той не само е сред любимите ни творци, но и Античният театър е най-точното място за красивата му музика. Пловдив отново ще бъде център на културния живот у нас.”
– коментира Васил Върбанов от Тангра Мега Рок.

mediacafe.bg

За автора