Глас за един пловдивски художник в Английска класация

 

Виктор Мъжлеков е худжник от Пловдив с 6 самостоятелни изложби по живопис, занимаващ се още с анимация и скулптура. „Любимите ми техники са масло, платно и рисунка“, казва Виктор. „Обичам да експериментирам с маслени бои, както и с различни техники на полагане на бои върху платно. Използвам много слоеве, като по този начин се опитвам да постигна ефекта на дълбочина и плътност„, описва своята представа за рисуване младия художник. Това, което ни стимулира да насочим погледите си към него сега е шансът да грабне престижна награда на един английски сайт за култура. Първата награда на публиката на лондонския сайт

Art Takes London ще се определи до 7ми юни, затова и ние мислим да го подкрепим, като гласуваме за неговите произведения, с които той участва.

Наградата е доста добра, а Виктор прави планове, ако я спечели да организира конкурс на художествена тематика тази година. Така, че това би било един допълнителен стимул, да помогнем на младия худжник да донесе едно признание и да допринесе за развитието на културата в Пловдив.

 

За награда на публиката трябва само да гласувате с пълен брой звезди на сайта: http://www.arttakeslondon.com/Mazhlekov (Може да се гласува по повече от веднъж на всеки 24 часа.)

 

mediacafe.bg

За автора