Лятото на театрални комедии

nencho
Задава се втора доза смях с продължението на панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”. През юли и август публиката ще види най-успешните моноспектакли на сезона. Актрисата от Народния театър Карла Рахал влиза в образа на провинциалистка на плажа в „Мартин, Данчо и майка им” от Камен Донев и реди глупост след глупост на 25 юли.

Бате Ненчо от „Комиците” е приготвил магическо шоу с много смях и фокуси за публиката. Вълшебният спектакъл на 31 юли ще радва много и малчуганите, затова ще започне по-рано в 19.30 часа. Асен Блатечки ще прекъсне за ден снимките за новия си филм, за да изнесе забавните монолози, критикуващи американската мечта в „Секс, наркотици и рокендрол” на 7 август.

Комикът Николай Урумов пък излиза от образа на Бай Ганьо, за да разсмее публиката с разсъжденията си за „Секса, политиката и други проЗташки неща” на 23 август. По желание на зрителите в лятно кино „Орфей” ще гостуват отново тримата футболни съдии Вергов, Бахаров и Карамазов със „Спанак с картофи”, както и трупата на Армията с „Кръщене” на Камен Донев.
Сезонът завършва с комедийната класика „Боси в парка” със Сашо Дойнов, който откри панорамата „Завеса под звездите” с друга комедия през месец май. Билети за всички постановки се продават на касата на лятно кино „Орфей” и в Билетен център пред Общината.
kartchka_sex_nova

mediacafe.bg

За автора