Macrophone и Monyx превзеха „Петното“

macrophone

Втората изява на групата Macrophone за тази година в Петното и изпълнението на Monyx за пореден път доказа таланта и невероятните възможности на българските музиканти. И както обещахме, това беше едно незабравимо изживяване. Тези от нас, които слушаха за първи път групата, останаха приятно изненадани и с нескрито желание за още и още… Всяка следваща песен преминаваше през тялото като импулс и се превръщаше в усмивка от удоволствие по лицата на присъстващите.

DJ Shakermaker (BritSpotting) ни подготви с микс от песни, зареждащ с добро настроение. Последва изпълнението на Monyx, чието дебютно парче „Coffee is over” стана емблема в цял свят за неоспоримия му талант с участието си в World Chart Express по MTV. Monyx  представи няколко cover-версии на световно известни изпълнители,в това число Stereophonics, Kings of Leon и Hurts. Силни аплодисменти от страна на публиката предизвика и акустичното изпълнение на четири от неговите авторски парчета.

 

Последни на сцената, но в никакъв случай по-малко зареждащи, се качиха момчетата от група Macrophone. Техният дебютен албум е вече факт и излиза на пазара в рамките на предстоящата седмица. И те като своята музика носят порива към дивото и алтернативното в себе си. Чрез изпълненията на песните от албума се довърши започнатото по-рано от DJ Shakermaker и настроението на всички присъстващи достигна своя връх.Не ни остава нищо друго, освен да чакаме следващата изява на Monyx и музикантите от Macrophone в Пловдив, за да имаме удоволствието да се насладим на преминаващата през нас вълна от музикален унес.

 

macrophone1

 

И както казаха членовете на Macrophone за mediacafe.bg :

“Партито продължава навсякъде …”

 

Роси Костадинова – mediacafe.bg

За автора