Подземни чайки

В четвъртък, 16 юни на сцената на Драматичен театър Пловдив Троян Гогов представя най-новата си постановка „Подземни чайки“. В главните роли е Алкесей Кожухаров, който участва в комедийното шоу „Пълна лудница“, както и в сериала „Морска сол“. Алексей Кожухаров е още главен редактор и сценарист на „Стар Академи“ и на „Пълна лудница“.

За Подземни чайки

Двама приятели от детството се срещат в порутена къща срещу гробище. Марио е цигулар със счупена ръка, а Нино – човек на живота, който отново е стигнал дъното. Нино е измислил „перфектен план”, но му е нужен съучастник – Марио. Трябва „само” да изровят труп, който много прилича на Нино, да го преоблекат, да му сллавожат часовник с инициалите на Нино, да го качат в кола, която да бутнат в пропаст, и мъртвият отново да умре, но този път като Нино Карпио.

За своята „смърт” Нино ще получи застрахователна полица в размер на 80 милиона долара, половината от които обещава на своя приятел Марио. Могат ли 80 милиона долара да помогнат на едно овехтяло приятелство? Ще успеят ли Нино и Марио да се отърсят от натрупаната по крилата кал и отново да полетят?

 

Място: Драматичен театър Пловдив


Начален час: 19:00

От: Алфонсо Вайехо

Режисьор: Троян Гогов

Превод: Ани Сърчаджиева

Сценография: Димитър Воденичаров

С участието на: Алексей Кожухаров и Троян Гогов

 

 

mediacafe.bg

 

За автора