Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър заявила, че не съжалява за нито една от постъпките си на младини, съобщи showbizspy.com.

„Правила съм грешки, имала съм безсмислени връзки и се е случвало да направя лош избор на посока в житейския си път. Но не съжалявам за нищо. Всичките ми неуспешни връзки с различни мъже са ме научили на много неща за взаимоотношенията между хората. Така аз вече знаех как да се държа и какво да търся, за да бъда щастлива с човека до мен.

„Модната икона от „Сексът и градът“ сподели и за трудностите в майчинството и работата. „Имах много големи проблеми с това да намеря правилния баланс между семейство, кариера и майчинство. Това са три съвсем различни неща, но аз исках да ги съчетая задължително и то по възможно най-добрия начин.“Сара Джесика Паркър наистина прави чудеса в жонглирането с успешна кариера и щастливо семейство. Почти всички жени се отдават само на едно от двете или пък изцяло и само на децата си. Но Паркър е олицетворение не само на модерната дама с добър вкус към дрехите, но и на истински успешната и доволна от себе си жена.

Сара Джесика Паркър се ражда на 25 март 1965 година, в Нелсънвил – малко градче в щата Охайо. След развода си с бащата на Сара, Стивън Паркър, майка й Барбара се омъжва за Пол Форст, към чиито четири деца се присъединява и Сара, заедно с двамата си братя и сестра си…

Повече от биографията на Сара Джесика Паркър вижте тук

Официален сайт на актрисата

mediacafe.bg

 

За автора