Сериалът „Бригада“ ще си има Наследник

Безспорно най-успешния руски сериал в последните години – „Бригада“ ще има продължение съобщава cinefish. Преди броени дни, в Черна гора официално стартираха снимките на дългоочакваното продължение на мафиотската сага, озаглавено „Наследник“, като сюжетът този път ще се върти около децата на добре познатите ни герои, начело със сина на Саша Белов – Иван. Главната роля е поверена на младия Иван Макаревич, който е син на популярния руски музикант Андрей Макаревич, ще му партнират и други известни имена на малкия екран – Анна Попова, Валерий Золотухин, Игор Жижкин, Александър Иншаков и др.

Като гост звезди ще се изявят и няколко чуждестранни актьори, сред които Тони Тин и Натали Берн, а все още се водят преговори и с холивудската звезда Джо Пеши, който също да се включи в каста.
„Бригада 2“, който първоначално бе планиран като пълнометражен филм, а впоследствие бе решено отново да е телевизионен сериал, се очаква да дебютира на екран в края на следващата година. Дали той ще успее да достигне рекордите на оригинала, който е удостоен с редица награди и се счита за най-успешния продукт в жанра в историята на руското кино, ще разберем в най-скоро време, факт е обаче, че амбициите на създателите му отново са твърде високи…

mediacafe.bg

За автора