Снимки от Born 2 Hip-Hop фестивала в Пловдив

rap_spens_lora
Вчера на едно от спортните игрища на Гребната база в Пловдив се състоя фестивала “BORN 2 HIP-HOP“, на който момчета и момичета показаха своите умения по хип хоп-танци и стрийт денс шоу. Събитието се провежда за първа година в града ни с тенденция да стане традиционно. Организира се от школата по изкуства Colours of art и Dj George.

Малко след 19:00 часа сцената се разтресе от музикалните изпълнения на Спенс, Лора Караджова,WOSH MC,CENTRAL SIDE, SUNRISE PROJECT,HIGH LIFE (SF),DJ GEORGE и DJ SKILL. Всички се раздадоха на макс. Лора Караджова излезна с интересна прическа и секси облекло и със своите танцови умения грабна мъжката част от публиката. Кулминацията от емоции, викове, скокове и танци бе при появата на известния като Спенснята – Спенс. Публиката изпя всички песни с рапъра, и както каза той – това е най-важното за него, кой каквото иска да говори.
Музикалната емоция завладя изцяло сърцата на хората. Тълпата от почитатели на хип-хоп културата, брейк танците и уличните изкуства се състоеше от младежи до хора на средна възраст, дори и деца, които се опитваха да танцуват на сцената като „каките и батковците“. Имаше смелчаги, които осмелиха да  вземат участие в провелите се уъркшопи през деня по графити и брейк танци. Лек полъх на вятър с дъх на положителни емоции примесени с чист въздух и зелена трева донесе облаци и лек дъжд. Но това не изгони любителите на артденса и уличната култура. Те останаха докрай и се забавляваха с музикаланта част на фестивала.
Фотограф: Димитър Киров

mediacafe.bg

За автора