Снимки след концерта в чест на Майкъл Джексън и в помощ на Петър Узунов

uzunov
В истински успех се превърна коцентрът в чест на Майкъл Джексън, на лятна сцена Орфей. Освен интересната програма, главна цел бе да помогнем на Петър Узунов – българския национал по волейбол, който е с тромбоза на десния глезени  и има нужда от специализирана  операция в клиника в Турция. Продадени бяха близо 400 билета. Любо Ганев пък уважи събитието и дари 2 хиляди лева, както беше заявил няколко дена по-рано. От медиакафе научихме, че от Стилян Петрво също са постъпили пари по сметката на c.

Самото събитие протече с над 10 изпълнения на различни артисти и групи от Пловдив. Изпълненията варираха, а програмта разтърси с парчета на Майкъл Джексън. Хората пяха и пляскаха на крака, докато млади изпълнители показаха своите умения в хореография, танци и певчески възможностти.
Организаторите на събитието бяха Гергана Вълева, Антония Калайджиян, Николай Казанджиев и Йордан Данчев, коиото изпълниха мисията си и потвърдиха думите на Джако, а именно:

 

„Ако искаш да направиш света по-добро място, първо промени себе си“.
Всички групи се отличиха с професионални изпълнения и много младежки хъс ето и някои от тях: Танцово студио „Дуенде” – класически и модерен балет, The MoonWalkers от София, The Central – пловдивски street Style, група Денвър – които са с младежки души, „Хора на момчетата” и дурги.

mediacafe.bg

За автора