Дори Зимата е влюбена в Пловдив (СНИМКИ)

Древният и вече град се събуди в бяла премяна, като от картина във вълшебна приказка. Че Пловдив е най-красивият град в България, това си го знаем много добре. Когато обаче природата се намеси с щипка сняг, за да украси зимното си съкровище, тогава за нас остава единствено да му се насладим.

Снежната приказка, завладяла града на Седемте хълма и Вечната река в Деня на виното и любовта, е доказателство за това, че дори и Зимата е влюбена в Пловдив.

Сякаш самата природа ни дава знак, че всичко лошо ще отмине. Че Пловдив е стар и мъдър, а тишината му, облечена в белите одежди, ни нашепва да оставим поне за миг битовизмите си и да се слеем с него, за да го усетим.

А пловдивчани наистина сме късметлии да се любуваме на красотата на миналото в Стария град, на непреходността на Хълмовете-Пазители и на сребърните води на вълшебната Марица, приютила в обятията си влюбени от всички чудеса на природата.

Пловдив, обичаме те!

360 C снимка от зимен Пловдив може да видите ТУК

СНИМКИ: Aircam, 4K Studio и Ичо Динков

За автора

Коментари (2)

  1. Градът е хубав,но хората са отврат- неточни, несериозни, все се чудят как да те преметнат,чеп за зеле не става от тях.

    Отговор

Вашият коментар