Think Aloud Musicians с първото си networking събитие за музиканти

Think Aloud Musicians е о бщество за музиканти от разнороден произход! Целта им е да разширяват музикалните, продуцентските, инженерните и др. свои познания, да обменят полезна информация относно възможности и да колаборират със съмишленици по различни проекти. Тяхното първо събитие ще се състои в Пловдив, Networking Premium – Coworking Space.

Програмата на събитието включва запознанство и представяне на участниците, образователна част и разбира се, всичко това придружено със социализиране. Датата е 25-ти февруари 2022 от 19:30 часа.

Тъй като това е първото събитие, образователната част умишлено все още няма определена тема. След като всички се представят с по няколко думи, ще се вземе решение върху какво да се фокусира форумът. Ще се предостави възможността за достъп до Ableton Live и ще се засегнат някои от темите като: акустика, саунд дизайн, мастъринг, синтезиране на звуци, обработка на вокал за подкаст, креативна обработка на вокал и т.н.

Ивелин, който е основната движеща фигура в проекта, има множество световнопризнати квалификации в сферата, но ето няколко думи от самия него:

„Здравейте от мен Ивелин Матеев – основател на „Think Aloud Musicians“ – Networking society for musicians from all backgrounds. Няколко думи за мен: Завърших висшето си образование по звукоинженерство и музикални технологии във Великобритания. Част от модулите, които изучавах в университета (University of South Wales) бяха: Audio Engineering, Music Production, Digital Recording, Synthesis & Computer Based Audio, Acoustics и др. Бях съосновател на платформата Wave Clusters, където преподавах гореспоменатите теми. През последните 2 години фокусът ми беше върху преподавателската дейност и основно върху триото BORNE ALOFT, с което дебютирахме в лейбъла на Maceo Plex – Ellum. Музиката ни е подкрепяна от артисти като Tale Of Us, Nicole Moudaber, Raxon, Kevin De Vries, Konstantin Sibold, Marc Romboy, Jamie Jones и много други.“

За повече информация ТУК.

За автора

Вашият коментар