Еленко Ангелов със семинар „Революция и Съзнание“ в Пловдив

Тренинг на психолога Еленко Ангелов ще се състои в Пловдив в залата на Народна библиотека „Иван Вазов“ на 18 юни, понеделник от 18:30 

„Направил съм десетки семинари в прекрасния Пловдив и знам, че няма по-засмяна и готина публика. Това не е подмазване, което казвам за всеки град, където ми предстои събитие!  Приемете го, „както ви се харесва“! Пловдив си ми остава най-много на сърце! Създадохме приятелства за цял живот„, сподели усмихнатият психолог за младежкия портал преди поредното му събитие под тепетата, което ще се състои следващата седмица. 

От него ще получите необходимото и достатъчното за вашето израстване – личностно, в бизнеса и в семейството ви. Защото това е революция със знание, еволюция в съзнание. Защото няма да направите разлика със СТЕНДЪП КОМЕДИ. Защото всеки път модулите и темите ще са различни, интерактивно свързани с въпросите от аудиторията. Защото фитнесът е без стероиди с огромни постижения. Защото всички доказано работещи рецепти за щастие са от българин за българи. Защото ще преодолеете страха си от говорене пред публика. Защото ще разбием много заблуди и клишета. Защото се наситихте на чужди автори и лектори, както и на родните им клети имитатори, даващи ви кофи с BLEEP…, вместо нещо истински полезно и ценно. 

„Преди и след всеки семинар обичам да тичам на „Гребната“, да поблъскам в някоя от яките зали за фитнес, вечерите са гарантирани с як купон и среднощен здравословен дюнер само с месо и зеленчуци от центъра. Благодаря от сърце на MediaCafe.BG за медийната им и пичовска подкрепа“, допълни още Еленко Ангелов.

Еленко Ангелов е известен психолог, терапевт, консултант и пиар в България. Автор на книги и на стотици статии в родния печат. Популярен от малкия екран със стотици предавания за реалната сила на мисълта и приложната психология, както и с предавания, в които с човешко лице смело говори за теории и факти за родната и световна конспирации. Лектор е на стотици семинари за личностно израстване и психология на успеха в цялата страна. Неговите събития се радват на огромна посещаемост, а профилите му в социалните мрежи – на качествени и многобройни последователи.

Обучава в ораторско майсторство и презентационни умения министри, политици, бизнесмени и всички желаещи да научат техники за преодоляване страха от говорене пред публика и медии. Книгите на Еленко Ангелов се нареждат сред най-успешните за последните 10 години. Трилогията „Най-голямата Истина“, „Рецепти за лично щастие и мотивация“, както и поредицата „Една безплатна обиколка около Слънцето“ биват преиздадени в допълнително екземпляри, а почитателите на автора са от 13 до 103 годишни и от всяка сфера на социалните слоеве в обществото.

Повече за събитието може да видите ТУК

За резервация се зачита закупен билет от книжарница „При Разказвача на приказки“, гр. Пловдив, ул. Чернишевски 2 (срещу Бюрото по труда). За информация и записвания 0885309494. Цената на курса е 19 лева. Билети се продават на място и в деня на събитието, но с предимство за места са закупилите предварително.

  • рЕВОЛЮЦИЯ в съсЗНАНИЕ тренинг на Еленко Ангелов
  • 18 ЮНИ, 18:30 Пловдив, психология на успеха
  • Библиотека „Иван Вазов“, ул. Авксентий Велешки 17

 

Вашият коментар