Pitching сесии откриват Start It Smart събитията в Пловдив

Първото Start It Smart събитие в Пловдив ще бъде посветено на презентациите пред инвеститори, по-известни като pitching сесии. То ще се случи  на 16-ти в „дома“ на един от най-дейните неформални клубове по съвременни IT технологии в Пловдив – Hackafe.

Записалите се за участие ще имат възможност да разберат какво точно се изисква за презентация пред успешния български предприемач Божидар Бакалов. На следващото събитие участниците с вече оформени бизнес идеи ще имат възможността да ги презентират пред г-н Бакалов.

Start It Smart има за цел хората с идеи и желание за развитие да разгърнат потенциала си, да научат повече за предприемачеството и как се стартира бизнес и в крайна сметка да успеят да създадът собствен такъв.

За идеите на Start it smart, екипа и тяхните дейности, можете да прочетете ТУК. Снимки от презентирането на проекта пред пловдивска публика вижте ТУК.

Hackafe Plovdiv е мястото, на което може да обменяте и споделяте идеи, да получавите знания и да създадете нови контакти. В пространството на Hackafe се организират курсове, срещи, лекции и конференции в Пловдив, като:

  • Актуални теми от уеб технологиите, дизайна и програмирането.
  • Домакин на годишното PlovdivConf издание.
  • Съорганизатор на конференцията PlovDev
  • Неформални срещи за деца и възрастни

Още за събитията на Hackafe можете да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар