Get serious или успешните утре с Тодор Терзиев в Лимакон

Едно събитие за успеха в утрешния ден представено от лектора Тодор Терзиев

Известният пловдивски лектор подготвя поредното си събитие свързано с мотивацията на успешните хора днес. Ще разберете защо Вашето АЗ е сериозно нещо, защо Вашият приход е сериозно нещо и защо да се грижите за Вашето семейство е сериозно нещо. 

Знаем, че това са сериозни и трудни неща, но Тодор Терзиев има правилният инструмент за това и ще го сподели с всички, които ще присъстват на 22-ри февруари в Limacon center.  

ВИЕ СТЕ ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ И ОТ ТОВА КОЛКО СЕРИОЗНИ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАВИСИ  ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!

„Елате на GET SERIOUS! Искаме да можете да имате най-добрата година. Искаме да можете да кажете, че тази година е била най-успешната година във Вашия живот. Да можете да кажете, че направихте най-доброто и дадохте всичко от себе си, за да видите Вашите идеи и цели осъществени. Но, за да можете да кажете това трябва да поемете Вашата отговорност!“, споделя Тодор Терзиев. 

Повече за събитието и как да резревирате своето място вижте ТУК

Кой е Тодор Терзиев?

Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.

През последните 9 години работи  в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е  помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди така и с български,  в проекти свързани с подобряване на общественият  имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях.

Повече за неговата дейност може да прочетете ТУК

За автора

Вашият коментар