Матраци Тед с грижа към служителите си по време на епидемията

Световната пандемия, обявена от СЗО, заради COVID-19 е нещо, което дълбоко разтърси света и към днешна дата не можем да бъдем сигурни до какво мащаби ще достигне

ТЕД-БЕД“ ЕАД високо цени своите служители. Във философията на TED е заложена подкрепа за служителите, не само когато времената са леки и всички са спокойни, но и когато ситуацията е динамична, непридвидима или извънредна. Вече пети ден България е в ситуация на извънредно положение и това е обезпокоително за всички.  

Извънредната ситуация изисква извънредни мерки и затова от тази седмица 60 административни служителя на TED работят дистанционно, така наречения Home office. С тази инициатива те целят да намалят излишните контакти, както помежду си, така и между служители и партньори на фирмата. Гъвкавостта е важна за всеки бизнес, особено във времена, когато всички сме предизвикани да открием различен начин на живот и работа.

За служителите, чията работа не позволява home office от пловдивската фирма са осигурили дезинфектанти за ръце, ръкавици за еднократна употреба, засилено почистване с одобрени от Здравното Министерство препарати; както и защитни маски, произведени за всички служители на TED от служители на TED.

Екипът от опитни и изключително сръчни шивачки работи неуморно по изработката на дефицитния продукт, за да има защита за служителите ни във всеки един момент. Смятаме, че с тази инициатива осигуряваме на хората ни по-безопасни условия на труд, като в същото време показва всеобщата съпричастност и желание да се справим с пандемията възможно най-скоро.

„Всяка инициатива, всяка иновация, която предприемаме е винаги с мисъл за хората на TED, защото без тях фирмата не би съществувала. През изминалите години служителите ни имаха възможност да бъдат част от развитието и растежа на TED, да се развиват заедно с фирмата и да достигат все по-далечни хоризонти„, споделиха те за mediacafe.bg

„Гордеем се с това, че хората ни засвидетелстват лоялност и признателност и година след година вървим заедно напред и нагоре. За дългогодишните ни служители TED е синоним на приятелство, семейство и сигурност“, доплъват от ТЕД-БЕД. 

„Благодарни сме и с това, че хората на TED посрещат всяка нова инициатива с отверени обятия и споделят нашия ентусиазъм да бъдем устойчиви в развитието си. Всеки един от нашите служители е важен и ценен елемент от пъзела TED, и усилията ни винаги са насочени към осигуряване на добра и пълноценна работна среда, в която хората да се чувствам комфортно“.

.

 

За автора

Вашият коментар