Остават 4 дни до началото първо издание на TEDx в Пловдив

На 23 април, на сцената на Драматичен театър Пловдив, ще застанат едни от най-изявените български личности, за да споделят своите идеи

Идеите заслужават да бъдат споделени е мотото на международния формат TEDx, който от няколко години навлезе в България. Началото й е поставено през 1984 година под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания. 

За първи път TEDx ще обедини хората под тепетата и ще ги стимулира да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота. 

Общата тема “Together” символизира съвместните усилия на организаторите на формата, между различните градове в България, между общността TED и в Европа. В днешното индивидуалистично общество, обединението на хора, идеи и култура, е важна мисия. 

Събитието е целодневно, а по условия на формата, всеки гост-лектор ще представи своята тема в рамките на 18 минути. Лектори ще бъдат едни от най-изявените български имена: Владо Николов, Георги Бърдаров, Максим Бехар и още много интрегуващи музиканти, писатели, излседователи и предприемачи!

Ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите. 

Организаторите на първото издание на TEDx в Пловдив са две от водещите НПО организации RISK Пловдив и Beehive Варна.

  • Повече за първото издание на TEDx под тепетата може да видите ТУК
  • Повече за лекторите може да намерите ТУК и ТУК
  • Билети и пълна програма за събитието може да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар