Как ви се струва летен co-working camp в Родопите? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Ваканция + Работа + Спорт + Здраве + Туризъм = Лаптопаджийски лагер

Триседмичен лагер за фрийланс-работещи хора организират младежи в Родопите това лято. Те предлагат сграда в Чепеларе, която е оборудвана с бърз интернет, работни места, възможности за спане в сградата, на палатка или в близък хотел.

Положителното да изберете точно това място за летните си проекти е, че в околността се намират селища, които по това време събират в себе си хиляди българи на различни фестивали в Рожен и Гела, както и други с много спортни и културни събития. 

Лагерът ще се проведе между 18 юли и 8 август. Офис сградата е оборудвана с 20 mbit интернет, 30 работни места – бюра и стол, като всеки има възможност да си носи и декстоп компютър. В периода ще се проведат: Роженския събор (18-19 юли), байк/тичане в Чепеларски търкала (25-26 юли), гайдарско надсвирване в Гела (1-2 август) и др.

„Целта ни е да дойдат повече хора, които биха се радвали да работят, докато са на прохлада в планината, а на нас да ни е по-интересно лятото докато сме си в Чепеларе. Хора от Пловдив и региона, като и от морето, Варна, Бургас, София – всъщност хора от всички краища на БГ са добре дошли – стига да се радват на идеята и да могат да си работят дистанционно“, разказаха  за mediacafe.bg организаторите.

Сайтът на проявата е http://coworkation.4epelare.com/. Подробна представа може да добиете и от видеото: http://officeinthewoods.com/

За автора

Вашият коментар