„Мисия Студент“ на живо пред Община Пловдив

Приключи награждаването на фотоконкурса „Мисия Студент“, част от студентския фестивал Open Studet Fest 2011. Бяха получени над 1000 снимки, като най-добрите 20 фотографии бяха селектирани от сайта www.mediacafe.bg, който е и съорганизатор на събитието. Официални лица на церемонията пред Община Пловдив бяха зам.кмета по културата Петя Гогова, главният секретар на Община Пловдив Борислав Инчев и зам.кмета по младежта и спорта Георги Титюков. Наградите на победителите бяха специално предоставени от уиски бар Емона, Nivea, Orange, езиков център Lingua Mundi и on-line магазин за колелета Cross.

Госпожа Петя Гогова заяви пред всички, че е приятно изненадана от хубавите снимки и очаква, конкурсът да се разшири с годините, като ни пожелава да влезнем в официалната програма на Община Пловдив.

„Изключително съм доволен от изявата на студентите в нашия град. Виждат се много дейни млади момчета и момичета. Фестивалът през месец май е точното доказателство за това и се надявам другата година той да прерастне поне в една седмица“, каза Георги Титюков при връчването на една от наградите.

Призът за първо място бе определена от Студентските съвети на 8-те университета. Тя е на фотографа Теодор Петков, който е събрал в един кадър студенти на Античния театър в Пловдив.
Той спечели парична награда от уиски бар Емона, книги за фотография и специално намаление за курс към езикова школа Lingua Mundi. Втората награда – след гласуване в социалните мрежи бе връчена на Свилен Георгиев, който получи ваучери за консумация в уиски бар Емона, книги за фотография и ваучери за отстъпка в Lingua Mundi.

Наградата на споносрите ни от Nivea бе дадена на Христо Кавалов, който освен козметика получи ваучери за уиски бар Емона и Lingua Mundi.

 

Вижте снимките на живо пред Община Пловдив всеки ден до 20 Октомври.

 

 

Фотографиите, които разпределихме са в четири категории

  • еко-инициативи
  • културни-мероприятия
  • спортни меропрития
  • конкурс за красота проведен на Античния театър пред пълна аудитория от 3 000 човека

Гласуването за снимка може да видите във фейсбук групата на Усмивката и да дадет своя глас, ако още не сте го направили. Така може да спечелите книги за старинен Пловдив и различни ваучери за намаление.

 

 

Вашият коментар