Ново coworking пространство отвори врати в Капана (СНИМКИ)

Споделено работно пространство отвари врати в съседното на култовия бар помещение в Капана

Новата концепция е с идея за създаване на различна социална среда и допълнителна промяна на климата в квартала на творческите индустрии

Създателите на култовия бар Котка и Мишка, и на бутиковата къща за гости Mouse House са готови с новия си проект в Капана, който следва естетически линията на първите и отново цели промяна на средата, този път в посока креативност. В съседство с крафт бирения клуб врати отваря първото споделено работно пространство в квартала на творческите индустрии – Cat & Mouse Coworking. То се намира на мястото на бивше заведение на улица „Христо Дюкмеджиев” и сякаш намига, че в Капана има място не само за развлекателни кътчета, но и за такива, които концентрират идеи, потенциал и работна енергия.

Като естествено продължение на първия крафт бирен бар в Капана се формира и споделеното работно пространство Котка и Мишка Coworking. То е мястото за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по-спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде.

Идеята за създаване на този тип работно пространство не е нещо ново. С Котка и Мишка Coworking вие ще имате възможност в непосредствена близост до заведението да използвате удобствата, които то предлага, но в същото време ще имате своето уединение и поле за лична концентрация.  В отвореното пространство на първия етаж ще може да допълвате енергията с хора, споделящи вашите идеи или да провеждате работни срещи в по-широк формат. Изключително подходящо е за организация на събития, презентации и различни по вид частни мероприятия, които могат да бъдат както в корпоративен, така и в по-лежерен формат.

На горния етаж на ваше разположение ще са фиксирани работни места, до които ще имате 24 часов достъп, адрес с пощенска кутия и лично шкафче за съхранение на документи и вещи. Подходящо е за наемане на малки екипи от хора, както и за самостоятелно ползване, тъй като предполага още по-голямо усамотение и възможност да творите в спокойна среда. Интернет връзката е надеждна, високоскоростна и отлична, а за да провеждате конфиденциални лични телефонни разговори или конферентни връзки, сме предвидили изолирано помещение.

Интериорът залага на комфорта и макар и минималистичен, всеки един детайл е изпипан до съвършенство, за да подхожда на идеята за индивидуален подход. Бюрата са ръчно направени, цветовете ненатрапчиви, а възможността само с една крачка да пристъпиш в центъра на творческия квартал е особено примамлива, когато имаме нужда да се отърсим за момент от работния процес и да отдъхнем с чаша хубаво кафе или специално подбрана занаятчийска бира.

Основната цел на пространството е фрийлансърите и предприемачите да могат да обменят опит и дори да си помагат и да се допълват при реализирането на бизнес идеите. Предимствата на Котка и Мишка Coworking са топ локацията в самия център на града и в сърцето на най-бързо развиващия се квартал, възможността да работиш и да попиеш от креативната среда в изградена общност от хора с иновативни идеи и в сферата на разнообразни дейности, съчетанието на самостоятелно място за работа в близост до един от най-популярните барове под тепетата и шансът да редуваш работата с удоволствието.

Цялата информация за споделеното работно пространство в Капана можете да откриете ТУК

Снимки: Десислава Цвяткова

Вашият коментар