Първи стъпки в бизнеса се представя за 5-ти път под тепетата

Безплатният семинар по предприемачество ще стартира за поредн път пред препълнена зала в ТУ Пловдив

На 14.05.2016 от 10:30 часа, в Аулата на Технически университет – Пловдив ще се проведе петото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“, целящ да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. 

“Създадохме формата „Първи стъпки в бизнеса“ с желанието да изградим и насърчим предприемаческата среда в Пловдив. След вече четири успешни издания през 2014 и 2015 година се радваме, че към събитието има голям интерес и е устойчиво във времето. В бъдеще имаме желание да разчупим формата и той да стане и много по-практически ориентиран”, сподели мениджъра на проекта – Петър Дяксов, вицепрезидент на JCI Bulgaria. 

Ето и някои от лекторите на „Първи стъпки в бизнеса 5“, с които ще имате възможност да се запознаете в събота:

Георги Първанов е с 21-годишен опит в управлението на човешки ресурс. Започва кариерата си на 19 годишна възраст в първия екип на Макдоналдс в България. На 21 години, той се превръща в най-младия мениджър на администраторите от световната Банка Societe Generale Експресбанк. През 2000 г. Георги основава Consulteam Group – Водеща организация за консултации по тема човешки ресурс в европейския югоизток. Компаниите основани от Георги осигуряват повече от 15,000 работни места. Той е основател на Bulgarian Staffing Association, съветник в Young Talents, също така е член в Institute of Career Certification International (ICCI). През 2015 година, Георги пресъздава новия си бизнес CTeam, който бързо разраства в България и чужбина. През 2016 година, той е избран за отговорник по международното развитие в Bulgarian association for people management.

Крис Георгиев е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Освен с уеб дизайн и социални медии, е изцяло отдаден на Imagga, платформа която спомага организирането и анализът на визуални колекции от снимки. Част от борда на StartUP Foundation. Фасилитира OpenCoffee – формат за неформални срещи между предприемачи. Организатор на Startup Weekend Sofia. 

Катя Тодорова е маркетинг визионер и основната й мантра е да стои далеч от “кутийките” – в мисленето и живота. Катя има богат опит в изграждането на дигитални и интегрирани маркетинг стратегии, content маркетинг и маркетинг в социалните мрежи. Катя има собствена компания – MEmotion – marketing emotion & e-motion, с която има амбиции да покаже изцяло нов поглед в маркетинга и позиционирането на вече изградени и startUP брандове! Катя е управляващ партньор в още две компании с фокус иновативни маркетинг решения – Clientric и brandЪ. 

Мартин Попов е генерален мениджър на агенцията за онлайн маркетинг и реклама Interactive Share. Богатият му дългогодишен опит в различни направления на интернет рекламата и дигиталния маркетинг (цялостни стратегии за присъствие във виртуалното пространство, уеб медия планиране и купуване, разработка на уебсайтове и банери, оптимизация за търсещи машини/SEO, реклама на клик/CPC в различни платформи и др.) и усетът му към сформиране на работещ екип успяват за 5 години да изведат Interactive Share сред най-успешните дигитални агенции у нас.

Иво Радуловски е консултант по технологии и управление, дизайнер за стратегически иновации, предприемач, лектор и ментор. Като стартъп евангелист и партньор в управление на Segments Accelerator, той редовно подкрепя и съветва много нови и съществуващи предприятия и предприемачи. Иво е изпълнителен директор в Segments Digital и развива корпоративни ИТ решения за някои от най-добрите компании в света. Благодарение на него се реализират мащабни конференции и мероприятия в Европа, редовно посещавани от топ мениджърите на повече от 30 страни. Като предприемач той основава Segments Digital; Propeople в Австия, Белгия и Германия и други. Иво често е канен като гост-лектор на големи конференции в различни градове по света. Неговите презентации все обхващат предприемчество, бизнес развитие и дигитални стратегии за иновации в правителството. Сегашният му фокус е върху „Иновации, ИТ стратегии и организационни промени“. 

Форматът „Първи стъпки в бизнеса 5“ се организира по инициатива на международната младежка организация JCI Plovdiv и e изцяло спонсориран от програмата на Община Пловдив „Пловдив за младите“. Безценни партньори на JCI Plovdiv са и mediacafe.bg, Darik Radio и Технически университет София – филиал Пловдив. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив, София, Варна, Бургас и Свищов.

Местата са ограничени, затова побързайте да заявите своето участие ТУК

За автора

Вашият коментар