Telus отваря над 300 нови работни места в Пловдив

TELUS International Europe се разраства в Пловдив

Пловдив влиза в основните планове за развитие на най-големия работодател в аутсорсинг индустрията у нас. TELUS International Europe, позната още като „компанията на щастливите хора“, отваря нови позиции за над 300 нови служители, които да станат част от екипа й в града само в рамките на текущата година. Плановете за разширяване на компанията са свъразни и с преместването в нов и отговарящ на най-високи изисквания и стандарти за работна среда офис.

TELUS e сред първите компании у нас, които въведоха нов тип офиси, които имат за цел да създават максимален комфорт на служителите си – с фитнес, релкс зони и възможности за още активности на работното място. В допълнение към това, компанията предлага и програма от над 40 допълнителни придобивки. Освен по отношение на изграждане на офисите си по примера на TELUS International на глобално ниво фирмата е сред работодателите, които инвестират най-много в кариерното развитие на хората си.

В момента служителите й в четирите локации в Европа, включително София и Пловдив са над 2500, като над 70% от мениджърите в тях са стартирали от най-ниската агентска позиция. Това се случва благодарение на възможности за редица вътрешни обучения и на културата на компанията, която стъпва върху развитието на вътрешния ресурс и потенциала на хората в нея. 

За това говори и фактът, че над 50% от новоназначените й служители са препоръчани от настоящи такива.

За да станете част от екипа на компанията в Пловдив може да разгледате възможностите за работа в линковете ТУК и ТУК.

Снимки – офисите на TELUS International Europe в София и Букурещ

Вашият коментар