Отвори врати магазин за маркови часовници в Пловдив

Преди броени дни отвори врати най-новият магазин за часовници в град Пловдив – Timedix, познат на любителите на бранда със силното си онлайн присъствие през последните няколко години. Ситуиран в ж.к. Тракия, на ул. Вълко Шопов 2Б, магазинът ще зарадва всички свои бъдещи посетители с удобна и лесно достъпна локация.

Интериорният дизайн на шоурума следва мотива, наложен от своя онлайн предшественик – timedix.bg, а именно – да накара своите клиенти и почитатели да се чувстват специални. Спокойната и приветлива атмосфера, създадена от уютни цветни кресла и удобна масичка, както и индивидуално обслужване, са приятна изненада, очакваща всички посетители на магазина.

Повдигаме леко завесата, за да споделим, че впечатление прави отличната селекция на висококачествени часовници от световноизвестни марки като Casio, Citizen, Seiko, както и разнообразни модели на бутикови модни брандове като Emporio Armani, Roberto Cavalli, Hugo Boss, Ferre, Calvin Klein и др.

За господата са отредени цели две витрини, където дори най-взискателните клиенти биха могли да открият нещо уникално в търсената ниша. Освен широко разпространените кварцови механизми, се предлагат и автоматични механични часовници – познати сред ценителите със своята надеждност и високо качество. Магазинът разполага със специална изложбена кутия, която да навива този тип часовници и да поддържа специфичните им механизми в пълна изправност.

Сред по-нестандартните функции на часовниците, предлагани в магазина, се срещат и специализирани такива за измерване на дълбочина, за ориентиране в посоките, снабдени с вечен календар или флуоресцентен циферблат.

А представителките на нежния пол, които обичат да изразяват себе си чрез визията си, могат да се подготвят за изненадващ брой стилни и луксозни модели часовници, които чакат да бъдат открити. От семпли модели, стоящи дискретно на нежната дамска китка до такива с инкрустирани камъни и цирконии, позлатени или сребърни апликации – бижу под формата на часовник, с което всяка притежателка би се гордяла.

Магазин Timedix има интригуващи предложения и за почитателите на спорта и дейностите на открито. Спортните модели часовници се отличават със съвременен дизайн, атрактивни цветове и множество функции. Те не просто изглеждат превъзходно на китката ви, а могат да се превърнат в ярко изявление на вашия стил и индивидуалност. Специално място в магазина е отредено на смарт продуктите на Garmin – известни сред любителите на активния начин на живот със своите неизброими възможности за поддържане на духа и мотивацията.

Екипът на Timedix е помислил как да зарадва и най-малките като предложенията при тях варират от детски часовници във весели цветове и дизайни, ръчни часовници с дигитални дисплеи и будилници с любими герои от анимационни филми, целящи да създадат весело настроение в детската стая.

Магазинът вече посреща своите първи клиенти, но официалното откриване тепърва предстои. Ако искате и вие да станете част от това събитие, следете Facebook страницата на марката. За повече информация: https://www.facebook.com/timedix2018

За автора

Вашият коментар