Фирма „Роза импекс” с дарение от дезинфектанти за служителите в община „Родопи”

Козметична компания „Роза импекс” дари дезинфектанти за служителите в община „Родопи”

200 броя дезинфектанти за ръце ще получи община „Родопи”. Благородният жест направи президентът  на една от водещите козметични компании –  „Роза импекс” Димитър Георгиев. 

Дарението е предназначено за всички служители на общината, които независимо от опасността от новата зараза – COVID 19 са на работа. Подаръкът включва още  препарати за почистване на бюрата. „Ние  искаме да се погрижим за служителите на община „Родопи”,  като изразим по този начин подкрепата си към всеки един. Тези хора ежедневно обслужват и контактуват с гражданите,  независимо, че излагат здравето си на риск”, заяви собственикът на фирмата. 

Кметът на „Родопи” Павел Михайлов  благодари за жеста и заяви, че общинска администрация ще продължи да бъде в услуга на жителите на общината.

„Това е  добро дело в един знаков период за всеки един от нас. Вярвам,  че това изпитание ще ни научи да сме по-отговорни, самодисциплинирани , разумни и по-човечни!”

Роза импекс” ООД е водещ производител в страната ни, като  централната логистична база на козметичната компания е разположена в землището на село Белащица, община „Родопи”.

 

За автора

Вашият коментар