HD апарат с миниатюрни размери

MAME-CAM DX: HD апарат с миниатюрни размери
На страниците на известния японски онлайн магазин Thanko се появи поредният оригинален продукт – миниатюрният цифров фотоапарат с висока резолюция MAME-CAM DX. Цифровият фотоапарат е оборудван с 8-мегапикселов сензор, като в допълнение към снимките с резолюция 3264 x 2448 пиксела устройството поддържа заснемане на HD видео с резолюция 1280 x 960 пиксела при 30 кадъра в секунда, а клиповете се записват във формат AVI.
Освен за заснемане на фото или видео, цифровият фотоапарат може да се използва и като диктофон. Апаратът действително е рекордно малък – размерите му са 45 x 29 x 10 милиметра, а теглото му е само 14 грама. Заснетите материали се съхраняват на карта с памет microSD/SDHC с максимален капацитет от 32 GB; MAME-CAM DX разполага и с USB 2.0 порт за свързване към компютър.

На страниците на известния японски
онлайн магазин Thanko се появи поредният оригинален продукт – миниатюрният цифров фотоапарат с висока резолюция MAME-CAM DX. Цифровият фотоапарат е оборудван с 8-мегапикселов сензор, като в допълнение към снимките с резолюция 3264 x 2448 пиксела устройството поддържа заснемане на HD видео с резолюция 1280 x 960 пиксела при 30 кадъра в секунда, а клиповете се записват във формат AVI.

Освен за заснемане на фото
или видео, цифровият фотоапарат може да се използва и като диктофон. Апаратът действително е рекордно малък – размерите му са 45 x 29 x 10 милиметра, а теглото му е само 14 грама. Заснетите материали се съхраняват на карта с памет microSD/SDHC с максимален капацитет от 32 GB; MAME-CAM DX разполага и с USB 2.0 порт за свързване към компютър.

mediacafe.bg
– Тервел Куцев

За автора