Lady Gaga рекламира Google Chromе

Lady Gaga рекламира Google Chrome
Google прибягна до услугите на Лейди Гага, за да рекламира браузъра Chrome. Интернет гигантът привлече популярната поп певица със скандален имидж за рекламен клип с дължина минута и половина. Той е предназначен за телевизията и премиерата му бе този уикенд, в рамките на комедийното шоу „Сатърдей Найт Лайв”. В рамките на рекламата, под звуците на “On The Edge of Glory”, Лейди Гага пуска съобщения в Twitter, общува със своите фенове, следите техните интерпретации на нейни песни в YouTube и се забавлява с помощта на гугълския браузър. Рекламният спот завършва с мотото: „Мрежата е такава, каквато си я направиш.”
http://www.youtube.com/watch?v=sDPJ-o1leAw&feature=player_embedded
Лейди Гага е една от най-популярните знаменитости в социалните мрежи. Тя е първият човек, който се сдоби с над 10 милиона последователи в Twitter, беше първата звезда с над 1 млрд. гледания в YouTube и с над 10 милиона фенове във Facebook.


Google
прибягна до услугите на Лейди Гага, за да рекламира браузъра Chrome. Интернет гигантът привлече популярната поп певица със скандален имидж за рекламен клип с дължина минута и половина. Той е предназначен за телевизията и премиерата му бе този уикенд, в рамките на комедийното шоу „Сатърдей Найт Лайв”. В рамките на рекламата, под звуците на “On The Edge of Glory”, Лейди Гага пуска съобщения в Twitter, общува със своите фенове, следите техните интерпретации на нейни песни в YouTube и се забавлява с помощта на гугълския браузър. Рекламният спот завършва с мотото: „Мрежата е такава, каквато си я направиш.”

{youtube}sDPJ-o1leAw{/youtube}

Лейди Гага
е една от най-популярните знаменитости в социалните мрежи. Тя е първият човек, който се сдоби с над 10 милиона последователи в Twitter, беше първата звезда с над 1 млрд. гледания в YouTube и с над 10 милиона фенове във Facebook.


mediacafe.bg
– Тервел Куцев

За автора