Необикновените мобилни телефони – СНИМКИ

Първи в списъка е телефонът Изи Тайлс от Цу-Фу Уанг. Предполагам, че идеята е сами да си сглобите телефона така както на вас би ви се харесал.

 

 

Молекулярния телефон от Tjep Design е един доста новаторски телефон, за който обаче аз лично имам леки притеснения, че няма да бъде приет добре от потребителите, просто е адски много различен.

 

Дървения телефон, дело на двамата талантливи дизайнери – Хиун Джин Юн и Еун Хак Лий. Отново поредното доказателство, че когато има вдъхновение и въображение всичко е възможно.

 

Докосването с пръсти е сигурно любимия ми дизайн досега. Дело е на Сънмен Куон, който очевидно не се притеснява да експериментира и това му е довело перфектния резултат.

Мобилен телефон вдъхновен от китайските скрижали от дизайнера Иун Лиан. Направи ли ви впечатление, че досега всички дизайни бяха от онази част на света? Е, така и продължава още. Според мен това е една прекалено уникална концепция, но бих се радвал да я видя на живо.

Телефонът прозорец дело на дизайнера Сеуган Сонг е един доста добър пример за това, че когато има въображение всичко е възможно, дори да ви поднасят прогнозата за времето в доста по – интересен вид.

Този апарат е кръстен “Естествената година” и е дело на дизайнера Же-Хиун Ким. Изглежда наистина уникално като дизайн и мисля, че и доста природолюбители биха го харесали.

 

 

mediacafe.bg – Тервел Куцев

За автора