Нов електронен магазин за велосипеди

Представяме ви електронния магазин bikesport.bg със сериозно портфолио от велосипеди, части и вело аксесоари .В него може да намерите голямо разнообразие на байкове  от трите бранда Shockblaze, Ferrini и Sprint. Освен велосипедите в различни ценови класове, нашите клиенти могат да открият и изключително богато портфолио на части и вело аксесоари.

Добре развитата сервизна мрежа на холдинга от друга страна гарантира, че закупените стоки ще бъдат бързо и най-вече качествено обслужени близо до клиента, в случай че това се наложи

От функционална гледна точка, BIKESPORT предлага изключително динамични възможности за сортиране на артикулите, с цел максимално улеснение на клиента. В началната страница може да изберете, дали да влезнете през категории или през търговски марки. Ако влезнете през категории, ще имате възможност да сортирате продуктите „по марка”, „по цена” и по това дали са „най-нови”. Ако сте в меню „търговски марки” ще имате опция за „най-нови” стоки, „по цена” и „ по категории”.

В сайта е интегриран специален „списък за сравнение”, в който може да съпоставите до 4 артикула, както от еднакви, така и от различни категории. Предимствата на BIKESPORT са голямото разнообразие, сигурност при пазаруване online, изключителната лекота и гъвкавост на навигацията, правеща ориентирането и пазаруването лесно, удобно и интересно.

Не на последно място е и изключително изчистената дизайн концепция на BIKESPORT – това е електронният магазин без нито една нежелана реклама, дразнещи банери и претрупани с излишна информация страници. Качеството на фотографиите в  BIKESPORT е изключително високо и позволява детайлно разглеждане на всеки продукт.

Тук ще откриете това, за което сте влезли бързо, лесно и удобно. В BIKESPORT може да се екипирате напълно за любимия Ви спорт или да добавите желания аксесоар към Вашето оборудване. Посетете ни на www.bikesport.bg

 

За автора

Вашият коментар