Предимства на онлайн магазини за маркови часовници

В забързаното ежедневие, което налага нашето съвремие, глобалната мрежа все повече намира място в живота ни под най-различни форми. Едно от нещата, което създават несравнимо удобство и улеснение, е онлайн пазаруването. Освен пестене на ценно време онлайн магазините имат и редица други предимства, като например значително по-големия брой артикули в сравнение с реален магазин. В частност, в сферата на часовниците нашите специализирани онлайн магазини за маркови часовници www.Protime-bg.com и www.Chasovnik-bg.com предлагат над 5000 хиляди модела часовници, като тенденцията е постоянно да увеличаваме асортимента от марки и модели дамски и мъжки часовници.
За потребителите е важно, особено за тези, който за първи път пазаруват по интернет, да са информирани за предимствата и критериите, по които да се спрат на подходящия сайт за закупуване на часовник. От естетическа гледна точка дизайнът на сайта трябва да бъде отлично издържан и да създава приятна виртуална атмосфера на посетителите. Специално за марковите часовници е подходящо използването на тъмен фон, върху който освен, че изпъкват снимките на часовниците, създава и впечатление за стил, изисканост, елегантност, отношение към детайла, качество – епитети напълно в унисон с характеристиките на един марков часовник.
Функционалността на онлайн магазина за часовници е също доста важен аспект, на който клиента следва да обърне внимание. Това понятие включва всички улеснения с цел бързо ориентиране и лесно опериране със сайта, като се започне от компетентното разделение по категории, включващи сортиране на дамски и мъжки часовници, както и отделните серии и видове (кварцови или механични) на мъжки и дамски часовници, ако съответната марка има такива подразделения, което улеснява избора на часовник и спестява ценно време в безразборно лутане. След като е осигурено удобството при избора на продукт, следващата стъпка е начина на поръчка на часовник. Доста сайтове предлагат затрудняващи и объркващи методи за поръчване, които освен всичко изискват и предварителна регистрация в дадения сайт. В нашите онлайн магазини за часовници се използва осъвременена и изключително улеснена форма за поръчка с единствено 3 кратки стъпки – натискане на бутона Поръчай, намиращ се под избрания часовник, попълване на появяващата се форма за поръчка и натискане на бутона Купувам.
Коректното отношение и специално внимание към клиента е следващ критерий за един добър интернет магазин. Екипът на нашите сайтове притежава дългогодишен опит в областта на часовниците и осигурява компетентни отговори на въпросите, възникнали от страна на клиентите. Преференции като безплатна доставка на часовниците, задължителна опция за преглед на поръчания часовник при доставка, както и предлагането на ексклузивна гаранция на определени марки за срок от 3 години (включваща 1 година подарък от нас) са отличителни характеристики за коректността и вниманието, което предлагаме на клиентите ни. Разбира се, всеки часовник се доставя в оригиналната му кутия с лого на съответната марка и гаранционна карта, като работим единствено с официалните представители на съответните марки за България.
Вече стана въпрос за големия асортимент дамски и мъжки часовници, но нека конкретизираме и марките часовници, които ще намерите в нашите магазини, всички те отличаващи се със световна популярност и доказано качество: Casio, Orient, Swatch, Timex, Continental, Westar, Jacques Lemans, Diesel, Police, DKNY Donna Karan New York, Festina, Pierre Cardin, Wenger, Armani, Calvin Klein, Adidas, Candino, Lotus, Viceroy, Jaguar, Certina, Breo, Nautica, Pierre Lanier, Fossil и още много, които предстоят. Имаме какво да предложим и на най-взискателните клиенти, както и да задоволим всякакви критерии при избора на часовник.
За любителите на японски часовници – най-големите световни японски марки Касио и Ориент; за привържениците на швейцарски часовници: Swatch, Continental, Wenger, Candino, Certina, Jaguar; американските марки Timex и Nautica; дизайнерски часовници на най-известните модни марки: Diesel, Pierre Cardin, Armani, Calvin Klein, Adidas и още много брандове, които можете да разгледате онлайн в двата наши сайта www.Protime-bg.com и www.Chasovnik-bg.com. Цените на часовниците ще удовлетворят всеки поставен бюджет за закупуване на марков часовник. Тук ще откриете голям ценови диапазон, започващ от 50 лв. и достигащ до скъпи луксозни часовници на цени от над 1000 лева и дори модели достигащи 2-3 хиляди. Всяка марка се отличава със своя ценова гама, но ако трябва да посочим такава, която наистина е уникална и предлага най-голяма вариативност в цените – това е една от най-големите, масови и популярни марки в света: часовници Casio, която разполага с модели дамски и мъжки часовници, покриващи целия диапазон от 50 до 1000 лв.
 
 

Вашият коментар