Промоционални билети от 20 лв за StartUP@Plovdiv 2011 до 15 Април

Организаторите на бизнес-конференцията StartUP@Plovdiv 2011 пуснаха в продажба предварителните билети, които са на промоционална цена от 20 лева. Тази оферта е валидна до 15 април. Представяме ви пълната информация разпространена в официалния сайт на организацията:


1. Останаха само 30 билета на промоционална цена 20 лв! Промоцията е валидна до 15-ти април. При покупката на билет може да отбележите дали имате нужда от съдействие за настаняване в Пловдив. Нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на детайлите.

2. Спечелете голямата награда за Elevator pitch – Безплатно участие в курс Стартиране на бизнес към StartUP, Локален институт за предприемачи на Cisco, осигурена от фондация StartUP. Обръщаме ви внимание, че редовната цена на курса е на стойност 1200 лв! Очакваме кандидатурите ви до 23-ти април. Прочетете всичко за кандидатстването в сайта на

StartUP@Plovdiv 2011.

3. Hikers hostel предоставя 25% отстъпка от нощувката за посетителите на StartUP@Plovdiv. Носете билетите със себе си, за да се възползвате от отстъпката.

Прочетете повече за самото събитие тук!

mediacafe.bg

За автора