Системата на Норбеков идва отново в Пловдив

На 8 юни от 18.00 часа в хотел Алианс, започва поредният учебно-оздравителен курс по системата на Норбеков
norbekovНорбеков е учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, член на руски и чуждестранни академии, автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор с черен колан по карате. Автор е на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят. Президент е на клуба на милионерите в Русия. Създал е 242 милионери и трма милиардери.

 

Основа на системата са древни знания за природната способност на всеки един от нас да управлява тлото си, да активизира вътрешните резерви на организма си. Мирзакарим Норбеков обединява тези древни знания с най-добрите постижения на съвременната наука. Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, преминали курсовете и получили резултат – пълно излекуване от хронични заболявания и повишаване качеството на живот!
В България занятия по системата на Норбеков се провеждат вече повече от 9 години, организирани от Жана Иванова и нейните издателство „Жануа’98“ и Център на Норбеков в България.
Системата може да се прилага от хора на всяка възраст. Тя е проста, достъпна и ефективна. Това не е лечебна система, тя е учебна система. Преподавателите по системата учат как всеки човек самостоятелно, чрез своя стремеж и сила на духа, използвайки вътрешните си резерви, да си върне изгубеното здраве, да стартира механизмите на съмовъзстановяване и саморегулация, които природата е заложила във всеки.
Курсистите едновременно тренират тялото си, възпитават волята си и пробуждат духа си. Прилагайки методиката те отстраняват редица хронични заболявания, смятани от традиционната медицина за нелечими. Възстановява се зрението и слуха, укрепва се функцията на ставите и гръбначния стълб, сърдечно-съдовата и нервни системи, повишава се имунитета и цялостно се подмладява организма.

За преподавателя Норбеков
Обучението ще води Гузал Тажибаева, една от най-добрите ученички на Мирзакарим Норбеков. Водещ преподавател по системата; лекар неонатолог; опитен треньор – консултант професионален и личностен ръст, управление на човешките ресурси.

За контакти:
тел. 0898 955448  (Организатор за Пловдив – Мария Ненова)

mediacafe.bg

За автора