StartUP@Plovdiv 2011 с уникална награда за Elevator pitch

За втора поредна година в Пловдив се организира конференция по предприемачество

StartUP@Plovdiv (14-15 май). Тя цели да стимулира младите в началото на собствен бизнес и да им покаже на теория и на практика, че възможности за честен бизнес имат и тук в България. За тази цел опитни лектори, експерти и известни имена от света на бизнеса ще изнесат свои презентации пред гостите, ще им разкажат своите истории и ще могат да посъветват на четири очи всички, които искат да се занимават в съответната област и се стремят към осъвършенстването на свой проект.

За първи път сесията Elevator pitch по време на конференцията StartUP@Plovdiv ще има и награди! Това е Безплатно участие в курс Стартиране на бизнес към StartUP, Локален институт за предприемачи на Cisco, осигурена от фондация StartUP. Реалната цена на тази награда е в размер на 1200 лева.
Кандидатурите се приемат до 23-ти април. На 29-ти април всички кандидати ще направят представяне през екипа, което ще бъде заснето на видео и качено в канала на StartUP@Plovdiv в YouTube.

За всяко представяне ще се гласува, а на 7-ми май ще се обявят петима финалиста. Трима от тях ще са избрани от екипа на StartUP@Plovdiv, а другите двама ще са събралите най-много гласове от YouTube.

Къде:
Аулата на ТУ – Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 25
Дата: 14-15 Май 2011 година


StartUP@Plovdiv
е независимо организирано събитие по модел на Startup Conference. Конференцията за предприемачество ще събере на едно място млади предприемачи, студенти, инвеститори и изпълнителни директори на водещи компании. Целта е да пробуди предприемачески дух и да покаже на хората как да стартират и развият собствен бизнес.

Какво е

Еlevator pitch?

Да направите Еlevator pitch означава в рамките на няколко минути да представите себе си и идеята си по начин, по който да заинтригувате потенциалния инвеститор, съмишленик, партньор. Elevator pitch е точно този ваш ход, чрез който може да привлечете инвеститор и да осъществите вашата бизнес идея.

Вижте събитието в снимки в галерията на mediacafe.bg


mediacafe.bg

За автора