StartUP София стартира нов проект за бизнес срещи

StartUP стартира с нова инициатива – StartUP Bootcamp. Целта на този целогодишен лагер ще бъде да ви стегне връзките на обувките за сложната задача, с която сте се заели.  Началото ще бъде дадено в петък, на 3-ти юни, от 18:30 часа. Тренировъчното съоръжение е предоставено от Телерик в  сградата на бул. Александър Малинов 33, София.
 
Темата на първото ни събитие е: Thinking Out Of The Box – как да откриваме, отсяваме и отглеждаме идеи, с какво си заслужава да се захванем, на къде отива света и как да яхнем по-добрата вълна. С две думи, лека и приятна тема за старт, преди да се гмурнем в същината.
 
Домакин е  Стани Милев, главен ентусиаст в StartUP и упорит предприемач.
 
Побързайте да се регистрирате за участие в сайта. Входа е БЕЗПЛАТЕН!!! Залата е с капацитет от 60 места и регистрацията ще е отворена до запълването им. Носете си главите, настроението и бъдете готови за активно участие.
  • Основен таргет 27-35 години – млади професионалисти с опит които искат да направят собствен бизнес, а не да продължават да блъскат за някой друг. Имат малко кеш, знания и конкретни идеи в сферата в която работят но им липсват знания от по генерално естество
  • Вторичен таргет 24 – 27 години – студенти и младежи, които търсят алтерантивни кариери, но нямат знания, опит и ресурси
  • Вторичен таргет – старъп фирми (до 2 години на възраст), които са стартирали бизнес, но искат да разширят знанията си за да стигнат до устойчивост.

 

За автора

Вашият коментар