Startup@Sofia на 16-ти и 17-ти Октомври

Едно от най-значимите събития за тази година – StartUP Conference 2010 ще се проведе на 16 и 17 октомври, в зала София на Интерпред – Световен търговски център. Организаторите са се погрижили отново да съберат на едно място вдъхновяващи български предприемачи, бизнес ангели, инвеститори, студенти и млади хора, които са решили да стартират собствен бизнес. За пореден път на стартиращи фирми се дава възможност да се представят и да направят и Elevator pitch.

Посещението за одобрените е безплатно! В програмата са застъпени много панелни дискусии, а новото е презентационната зона, която ще е отворена по време на цялото събитие. Тя е своеобразно изложение на млади компании – там ще имате възможността да се запознаете с дейността им, да поговорите с техните представители и да получите от първа ръка информация продуктите и услугите им. От екипа твърдят, че са подготвили още много интересни изненади в програмата. В официалния сайт на събитието може да прочетете повече за лекторите.

Побързайте да закупите билети, докато са на промоционална цена!

За групи от над 10 човека има отстъпки. Организаторите са осигурили чудесна алтернатива за комфорта на посетителите, които не са от София. Срещу представен билет за конференцията, ползвате отстъпка от цената за нощувка в Canapè Connection. За това и други новости около конференцията следете новините в официалния сайт.

За автора

Вашият коментар