Студентите в Пловдив използват вече Societe Generale Експресбанк

societegenerale
Студентите от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ вече внасят своите такси за новата учебна година (2012/2013) и през Societe Generale Експресбанк информира се mediacafe. Банката продължава да подкрепя младежите по време на тяхното висше образование и има реална социална програма. Всички кандидат – студенти получават студентска карта със специална визия по избор и имат възможността да получават своите стипендии, както и да се разплащат към ВУЗ-а си с нея.

Наше проучване показа, че работата със Societe Generale Експресбанк става по-бързо и по лесно. Служителите са по-близко до студентите, защото работята от доста време с тях и зная какви са техните нужди, коментираха студентите, които от скоро са се възпозлвали от услигите на компанията.

 

Политиката на Експресбанк дава възможност на  бъдещите студенти да намерят най-подходящите финансови решения за разходите им по образованието в България и чужбина. Пакетът на  Societe Generale Експресбанк „Ти Банкиране“ е насочен специално за студенти (редовно и задочно обучение) , бакалавърски и магистърски програми в България и в чужбина.

 

Кредитът ви може  да достигне до  15 000 лева и може да бъде изтеглен и в евро.Той е нецелеви кредит, което означава, че е създаден за да финансира всички аспекти на студентския живот( семестриални такси,ежедневни разходи, разходи за квартира, покупка на лаптоп и др.) Едно от главните предимства е, че получаваш средствата веднага, без никакви сложни процедури, с възможно най-ниския лихвен процент. Освен това ти сам избираш дали да имаш гратисен период и какъв да е той.

 

Кандидатствайте!!! Не се чудете! Къде?- В офисите на Societe Generale Експресбанк чрез представяне на лична карта, студентска книжка, служебна бележка за дохода ви в последните 3 месеца и трудов договор. Това е! Действайте! Научете повече във всеки офис на Банката, или на тел. 0800 18 888, единен безплатен номер цялата страна от 8.00 до 20.00 всеки делничен ден и от 9.30 до 14.00 в събота.

Повече информация можете да намерите и на www.sgeb.bg


mediacafe.bg

За автора