Утре стартира STARTUP WEEKEND MOBILE

Startup Weekend е глобална инициатива, която се провежда за шести път в София и осми в България. За свой „дом“ организаторите са избрали в бившата централа на “VIVACOM” на ул. “Гурко” 4. Уикендът отново ще е тематичен – участниците ще концентрират усилията си в разработката на мобилни приложения при това на много подходящо място – телефонната палата. 

Startup Weekend Mobile ще се проведе в периода  9 – 11 май. Vivacom е и основен партньор на събитието, като авторите на най-успешните приложения ще имат уникалната възможност да ги видят включени в “магазина” VIVA Apps, откъдето много бързо ще достигнат до огромен брой потребители. 

Бизнес надпреварата е със състезателен характер. Безпристрасно жури излъчва победители в различни категории (най-завършен прототип, най-добър дизайн и др.) Публиката също ще има възможност да избира своя фаворит.   

Елате на Startup Weekend Mobile, споделете своите идеи, намерете съмишленици, сформирайте екип, изградете своя продукт и стартирайте вашия нов бизнес.

Какво се случва през тези 54 часа?

По време на събитието пичваш своята идея, събираш съмишленици, сформираш екип и я разработваш. В рамките на един уикенд твоята идея трябва да се доведе поне до демо версия. Затова ти трябва готин екип, който може да разработи приложение, да направи дизайн, да формира бизнес модел, а защо не и да направи някоя продажба и дори да валидира целия бизнес.
 

Повече за Startup Weekend Mobile и подробна програма можете да намерите на сайта на събитието. 

За автора

Вашият коментар