Безплатният семинар “Първи стъпки в бизнеса” вдъхновява млади предприемачи да стартират своя бизнес

За 11 пореден път в Града под тепетата ще се състои безплатният семинар „Първи стъпки в бизнеса“, организиран от JCI Plovdiv. Събитието ще се проведе на 21 май 2022 г. (събота) от 10:00 ч. в Зала България (Конгресен център) на Международен Панаир Пловдив.

Повече за събитието

През годините „Първи стъпки в бизнеса“ успя да се утвърди като едно от полезните и интересни събития в Пловдив, насочени предимно към млади хора. Безплатният семинар по предприемачество цели да срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.
Гостите ще имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на успешни лектори, които в своите презентации ще споделят практически знания, свързани със стартиране на бизнес в България, продажби, маркетинг, изграждане на екип и други ключови насоки.

Кои ще бъдат лекторите тази година?

За поредна година организаторите са се погрижили на сцената да се качат едни от водещите предприемачи в страната, които да послужат за пример и вдъхновение на младите специалисти. Част от лекторите, които ще вземат участие в семинара, са Стефан Ташев – съуправител на една от водещите фирми за едрогабаритни авточасти в България, Васил Ралчев – млад предприемач, който успешно развива бранд за био козметика с над 21 млн лв. Оборот за 2021, Виктор Стоилов – онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция и Десислава Василева – медиен и PR експерт с богат опит.

Запазете своите места за безплатния семинар

Освен че ще научите повече за предизвикателствата за създаване на собствен бизнес, присъствието на събитието предоставя чудесна възможност да създадете полезни контакти и нови запознанства.

Събитието е напълно безплатно, но местата са ограничени. Затова побързайте да заявите своето участие тук
Семинарът „Първи стъпки в бизнеса“ се организира от JCI Plovdiv със съдействието на „Международен Панаир Пловдив – International Fair Plovdiv“ .

Вашият коментар