Първият „Голям бизнес ден“ в Пловдив ще се проведе в Регионалния исторически музей

„Голям бизнес ден“ е събитие за целенасочен и структуриран нетуъркинг за собственици на бизнес и предприемачи. Срещата се провежда за пръв път в Пловдив и нейни организатори са BNI Растеж.  

Големият бизнес ден на пловдивчани ще се проведе този четвъртък, от 7.30 ч. сутринта, в Регионалния исторически музей в Пловдив.

Интересът към събитието е значителен и участието си вече са заявили близо 60 предприемачи. Всеки участник ще има възможност да представи бизнеса си, да се запознае с дейността на останалите собственици на компании и да намери тези, с които да направи първи стъпки към нови и ползотворни сътрудничества.

За разлика от други нетуъркинг събития, в този ден фокусът е структурирано обменяне на контакти, идеи и информация, която да сложи добри основи за бизнес сътрудничества.

Форматът на BNI за нетуъркинг и генериране на бизнес чрез препоръки e успешно тестван. Затова и резултатите на пловдивското дружество са над 4 милиона генериран бизнес от препоръки за периода от две години от основаването му.

Не пропускайте бизнес събитието на месец ноември, все още може да направите регистрация за участието си ТУК

Допълнителна информация:

Кога: 17.11. – четвъртък, от 7.30 ч. до 10.00 ч., в Регионален исторически музей – Пловдив.

Такса за участие: 30 лв., дължима на място в деня на събитието.

Паркинг: Има запазени места за участниците на паркинга на улица „ Стефка Николова“ 37.

Дрес код: Бизнес.

Телефон за допълнителна информация: +359 89 458 1555 , Даниела Найденова /PR/

За автора

Вашият коментар