Бойко Борисов споделя за своя Facebook, футбола и българските сериали

Пред вестник Стандарт премиерът Бойко Борисов разказа за нещата, които го вълнуват, както него, така и повечето обикновени българи. „Преди нямаше Facebook, a клюките ги научавахме пред Банята в Банкя“ коментира за ежедневните проблеми премиерът. Там се е говорило за интересните и любопитни неща от света на спорта и живота на треньорите и футболистите. Не крие, че българският футбол се намира в застой, но с умиление си спомня детските години, когато стадионите са се пълнили дори и на тренировките на отборите.

С възхищение говори за Гунди, Димитър Пенев, Котков. Сигурен е, че положението, както в държавата, така и във футбола може и ще се подобри, но се изисква време и търпение. Премиерът не е хазартна личност, но обича приятелските облози. Може би това му дава стимул за по-големи успехи. Не са малко тези с министър Цветанов, на когото вече подари няколко часовника.

 

За наше успокоение, не са от скъпите и не са купени с държавни пари. И като повечето обикновени хора и господин Борисов обича да се прибере у дома и да си пусне телевизора. Особено е щастлив от факта, че има възход в развитието на българското кино и успехът на българските сериали. Следи повечето от тях с голям интерес.
Но това, за което най-често говори е развитието на културата в страната ни. На дневен ред е разкриването на археологическите находки под софийските улици. Целта е популяризиране на България в Европа и привличането на повече туристи. Изглежда, че премиерът и хората от обкръжението му държат на историята ни и запазването и. Това е и един от приоритите и на пловдивския кмет.

mediacafe.bg
– Надина Чолакова