Денят на Усмивката

На 25-ти Ноември беше даден стартът на инициативата във Фейсбук “Ден на Усмивката“, която по скромното ми мнение се превърна от една идея в нещо, което наистина се случва. Нещо хубаво за осъществяването, на което не са ни нужни нито пари, нито време, а просто добро настроение и една усмивка на лицето ни. Казват, че усмивката е в състояние да отвори и най – здравата врата, казват също, че една усмивка е достатъчна за да заредиш с положителна енергия не само себе си, но и околните които в много от случаите също имат голяма нужда от тази усмивка.
Едно е сигурно, че с тази инициатива, която не е нито световен ден, нито ден на нещо, а просто произволно избрана дата от календара, на която всички да сме по – усмихнати, ще успее да направи някого поне малко по – радостен макар и за един ден. Затова мисля, че смело мога да кажа, че след денят на усмивката със е ясно, че един ден колкото и дълъг да е всъщност е много кратко време, затова следващият път когато организираме подобно събитие ще се постараем, ако не е за цял месец, то поне една седмица да е включена в него.

И за финал мисля просто да ви пожелая приятен и много, ама наистина много усмихнат ден и дано раздадените от вас усмивки да ви се върнат поне двойно.


От един прекрасен и позитивен сайт – neshtoto.com

mediacafe.bg

За автора