Gravity Cо тръгват на зимно турне. Спират се в Пловдив на 22-ри в клуб Алкохол

Gravity Cо. тръгват на клубно турне през втората половина на декември. Бандата ще забие в Пловдив на 22.12 /сряда/ от 22часа на сцената на club Alcohol. На концерта групата ще представи нови парчета от предстоящия си албум, сред които едноименната Dirty Secret Toy, Anything Goes, Lights и Lost Satellitе. Разбира се, момчетата няма да пропуснат и емблематични песни като Empty World, Mr. No One, Away и др.

Gravity Co. пътуват със собствен екип и апаратура, които ще гарантират високото качество на продукцията във всеки клуб. Това ще бъде и първото турне на музикантите след завръщането на вокалиста Явор Захариев.

Обиколката на страната стартира на 15-ти в Благоевград и включва девет града. Събитията се осъществяват със съдействието на клуб „Строежа“ и подкрепата на престижното ирландско уиски Bushmills, което доказало неведнъж своя музикален естетски вкус за първи път застава зад проект на български артист.

Част от градовете през които ще премине „Dirty Secret Tour“, ще посрещнат за първи път групата на собствена сцена. Това ще бъде и първото турне на музикантите след завръщането на вокалиста Явор Захариев в редовете на бандата. Билети за концертите ще се продават на местата на провеждане на съответните събития и дати. Единствено за шоуто на 16-ти декември в клуб „Строежа“ – София, билети могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Ticketstream.bg – Офис 1, М-тел, На Тъмно, Техномаркет, Ориндж, Мултирама.

mediacafe.bg

За автора