Filthy Place: Excuse me

Васко ЩеревКато един типичен тийн, който не се е вясвал на занятия през последните 2 седмици, трябва да представя своята извинителна бележка. Казвам тийн понеже някой, някога и то някъде ми спомена тогава абсурдното “Тийн си до 21″. Иначе все още ми харесва да се наричам така.

Eто я моята бележка:

„Христос май Воскресе, а покрай него и моят стомах. Ако си студент на квартира в София и се прибереш в провинцията по време на Голямото Клане – денят ти се ограничава до здраво ядене. Естествено до там стигаше и моето развитие. Просто нямаше как да отделя потъналите в слюнка и сланина пръсти от разчекнатата си уста. Освен това беше време запазено за семейството, за приятелите ми от реалността, за Milla MicOFF и Culture Beat. И тъкмо когато разпуснатият ми ум взе да се стяга дойде тя – 38.7. Пот като на американски дебеланко, стотици проспани часове, хиляди телефонни разговори и милиарди хапчета. После страх да не предрусам. Енергия – нулева.  Погледнато от добрата страна – повод да си купя плодчета и да сваля някое друго кило. Което така или иначе до утре ще си върна. Аплодисменти за тези, които ме видяха днес“

И така драги зрители! Надявам се, че след всеки спад идва… upwards curve. Също се извинявам, че в последно време Filthy Place се превърна в Meetday. Не ми е цел, но е добър повод за публикации. Музата ми за малко бягаше, но се надявам, че се завърна. Знам какво иска тая кучка.

Васко Щерев – Filthy Place

mediacafe.bg