Fuji набъбва 44 пъти

Fujifilm официално представиха своя нов фотоапарат S8400W с впечатляващия  44-оптичен зуум. Устройството предлага Full HD видео запис и безжичен трансфер на снимките или видеото. Всички тези функции са в компактно тяло, което напомня за dSLR фотоапарат.

S8400W предлага оптично стабилизиране на картината за да гарантира ясни снимки дори на максимално увеличение. Освен това има автофокус със скорост 0,3 секунди, а времето между две отделни снимки е половин секунда.

Във въоръжениоето на S8400W лесно могат да бъдат забелязани  16- мегапикселов BSI-CMOS сензор, a ISO обхвата е до 12 800. Камерата се включва за 1 секунда, което в комбинация с бързия автофокус и оптичната стабилизация на изображението, ви позволя да запаметите момента “точно” когато се случва.  Внимянието привлича и режимът за бързо снимане, който позволява да спретнете 60 снимки в секунда с резолюция 1280 на 960 или 120 снимки в секунда, но на два пъти по-ниска резолюция.

Както вече стана нормално мода съвременните фотоапарати могат да записват и видео. S8400W не прави изключение от това правило. С него може да записвате 1080p видео с 60fps (кадъра в секунда) или да записвате видео на забавен каданс с 480 кадъра в секунда.

На този етап няма яснота за цената и датата, когато този писък на снимането ще се появи на пазара.

fuji01

За автора

Вашият коментар