Графа идва на Античния с армия от „греещи човечета”

Греещата армия на Владимир Ампов – Графа ще завладее Античния театър в Пловдив с концерт на 30 юли. През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите от лятното му турне с видеа с „греещи човечета“, които изпълнителят публикува.

Идеята за изработката им идва с новата песен „Ти грееш“ и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета им. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

„Греещите човечета“ са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите. Осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

Програмата за концерта на Графа е нова, като включва както последните му песни, така и най-големите му хитове през годините.

Билетите за концерта можете да закупите от билетния център пред общината, от туристическия информационен център на Римския стадион, от билетната каса на Античния театър, както и пред мрежата на Eventim.

Вашият коментар