Ливърпул поздравява България за националния празник

Необичайно и много свежо пожелание към България се появи в официалнта фейсбук страница на футболния клуб „Ливърпул“ по повод 3-ти Март. „Liverpool FC: We wanted to wish all our supporters in Bulgaria a Happy National Day. Enjoy your holiday and thanks from Liverpool for your support! Честит Национален празник!„. Това съобщение е публикувано днес по обед, в което се честити празника на всички фенове на мърсисайдци в България. Част от посланието дори е на кирилица.

Преводът гласи: „Искаме да пожелаем честит национален празник на всичките ни фенове в България. Радвайте се на празника си и благодарности от Ливърпул за вашата подкрепата“.

Страницата на Ливърпул във Фейсбук се следи от над 5 милиона фенове по целия свят, които са видели поздравленията към България. Страниците на професионалните клубове от Англия, Испания и Италия се поддържат от самите клубове, които имат реална социална политика към привържениците си. Преди няколко дни излезна клип с Лео Меси, който подканва феновете на Барселона да се присъединят към страницата. Същото послание направи и Димитър Бербатов за своя Манчестер.

 

 

{youtube}68wMZhboe-c{/youtube}


mediacafe.bg

За автора