Европейският колеж организира конкурс за есе на тема Facebook

Европейският колеж по икономика и управление в Пловдив организира национален конкурс за есе на тема "Facebook – да бъдеш или да споделяш". В него могат да участват младежи от 18 до 23 години. Целта на конкурса е да стимулира креативността на младите хора, които да очертаят плюсовете и минусите на социалните мрежи. В творбите си авторите трябва да опишат как "Фейсбук" (Facebook) навлиза в личния и обществения живот. Инициативата е по повод 10-годишнината от създаването на висшето училище.
 
Награди
 
Трите големи награди за победителите в конкурса са таблет, лаптоп и цифров фотоапарат. Ако сред отличените участници има кандидат-студенти, те получават право да се запишат в една от петте акредитирани специалности на Колежа по избор, без да заплащат семестриални такси за първата учебна година.
 
Изисквания към кандидатите
 
Конкурсът е насочен към младежи на възраст между 18 и 23 години. Есетата се изпращат по пощата на адрес: град Пловдив, ул. "Задруга" №18, Европейски колеж по икономика и управление. Творбите трябва да са в непрозрачен плик и на него да е отбелязано: За "Национален конкурс за есе".
 
Краен срок: 22 март 2011 г.
Допълнителна информация за конкурса можете да намерите наинтернет страницата на Европейския колеж по икономика и управление.
 

За автора

Вашият коментар